AEG KMK968000M

Nauja prekė

AEG

1 099,00 € su PVM

Kompaktinė orkaitė

Detaliau

Sultinga kepta vištiena, prancūziškas bulvių apkepas, maistinga jautienos apkepėlė – viską pagaminsite perpus trumpesnį laiką nei įprastoje orkaitėje. Orkaitė „CombiQuick“ – tai greitesnis būdas sukurti išskirtinį skonį ir nuostabius patiekalus, derinant karšto oro srautą su mikrobangų sparta. kad vienoje kompaktiškoje erdvėje išgautumėte puikų skonį ir tekstūrą, kaip ir ruošdami patiekalą įprastoje orkaitėje. Nuo šiol maisto gaminimo trukmė ne kliūtis skoniui.

Asmeninis virtuvės pagalbininkas – „Connected Cooking“. Valdykite orkaitės nuostatas, įskaitant laiką ir temperatūrą, iš savo mobiliojo įrenginio. Raskite įkvėpimo receptams ir valgių ruošimo patarimų. Arba iš kitos patalpos patikrinkite, kaip kepa patiekalai.

Jautriu valdymo ratuku galite visiškai valdyti savo maisto gaminimo procesą reguliuodami laiką, temperatūrą ar orkaitės funkciją. Tik vienu palietimu Jūsų esamos gaminimo nuostatos iškart rodomos spalvotame skystakristaliame ekrane, kad tik žvilgtelėję galėtumėte stebėti savo patiekalą bei tiksliai atlikti nustatymus. Pagalbinė maisto gaminimo funkcija leidžia pasirinkti konkrečius patiekalus ir kaskart juos profesionaliai pagaminti. Kiti mygtukai apkrauna valdymo skydelį, o naudojant valdymo ratuką paprasta kaskart pagaminti tobulą patiekalą.

Šiame labai efektyviame grilyje savo patiekalus paskrudinsite ar pagruzdinsite per trumpesnį laiką nei įprastose orkaitėse.

Kompaktiška integruojama orkaitė
Orkaitė su integruota mikrobangų krosnelės funkcija
Mikrobangų krosnelės galia: 1000 (W)
Mėsos termometras
Orkaitės gaminimo funkcijos: Mikrobangos, Grilis + apačia + ventiliatorius, Grilis + ventiliatorius, Grilis, Grilis + apačia, Apačia, Ventiliatorius + apšvietimas, Žiedinis kaitinimas + apačia + ventiliatorius, Žiedinis kaitinimas + ventiliatorius, Viršus, Viršus + apačia
Greito orkaitės įkaitinimo funkcija
Integruoti receptai
Automatinės programos pagal svorį
Naudingas tūris, l: 43
Temperatūros diapazonas: 30°C - 230°C
Kepimo padėklų laikikliai: Chromuoti, Šoninės grotelės
Kepimo grotelės: 1 chromuotos grotelės
Montavimo matmenys AxPxG, (mm): 450x560x550
Prietaiso matmenys AxPxG, (mm): 455x595x567

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

AEG KMK968000M

AEG KMK968000M

Kompaktinė orkaitė

30 kitos prekės kategorijoje
Product successfully added to the product comparison!