LG FH4G1JCS2

Nauja prekė

LG

750,00 € su PVM

Dviguba LG skalbyklė

Detaliau

Pasaulyje yra nedaug įrenginių, kurie galėtų iš pagrindų pakeisti mūsų gyvenimo ritmą. Vienas tokių – naujoji 10 kg LG skalbyklė FH4G1JCS2. Ji gerokai sutrumpina drabužių skalbimą bei tvarkymą ir pasirūpina, kad jie visada atrodytų kaip nauji.

Už nepakartojamą skalbinių kokybę turime padėkoti TrueSteam™ technologijai, kuri juos apdoroja garais. Ši procedūra dažnai naudojama kartu su kitomis skalbimo programomis, trunka vos 20 minučių ir padeda atsikratyti nemalonių kvapų, pašalina nereikalingas klostes, suminkština audinius, negadindama jų pluošto.

Garas labai giliai įsiskverbia į audinio struktūrą ir iš drabužių pašalina įvairius alergenus. Jį naudojanti „Alergy Care“ programa gerokai palengvina gyvenimą nuo žiedadulkių ir kitų dirgiklių poveikio pavasarį ypač kenčiantiems žmonėms. Be to, garas puikiai tinka ir vaikiškiems drabužiams.

FH4G1JCS2 įdiegta vartotojų pamėgta „Turbo Wash“ funkcija. Dėl jos skalbimo ciklas sutrumpėja iki 49 minučių. Be to, net 17 proc. sumažėja elektros energijos ir vandens sąnaudos.

Apie triukšmą ir vibraciją galime pamiršti visiems laikams! Mat naujoji LG skalbyklė turi tiesiai prie būgno ašies tvirtinamą inverterinį „DirectDrive“ variklį, kuriam nereikalingi susidėvintys dirželiai. Dėl to skalbyklė dirba tyliai, ekonomiškai ir labai patikimai. Varikliui suteikiama 10 metų garantija.

Variklio darbą kontroliuoja išmanioji „6 Motion DD“ sistema, sukanti būgną skirtingu greičiu ir kryptimis. Pavyzdžiui, plaunant trikotažą, skalbyklė ima itin dažnai, bet švelniai keisti būgno sukimosi kryptį, imituodama skalbimą rankomis. Galime būti ramūs, kad tokios procedūros metu vilnoniai megztiniai neišsitampys ir nebus sugadinti.

Pamiršome į skalbyklę įmesti svarbius skalbinius, o įrenginys jau pradėjo savo darbą? Ne bėda, tiesiog spustelėkime pauzės mygtuką ir sustabdykime skalbimo ciklą. Po trijų sekundžių bus galima atidaryti dureles ir sudėti užsilikusius skalbinius: pavienes kojines, viršutinius drabužius ar dideles paklodes.

LG FH4G1JCS2 galima valdyti ne tik patogiu skydeliu, bet ir per nuotolį, naudojant „Wi-Fi“ ryšį ir išmaniąją Smart ThinQ™ programėlę. Ji veikia visur ir visada: namuose, darbe ir kelionėje. Naudodami „Download Cycle“ galėsime parsisiųsti net 20 papildomų skalbimo programų. Be to, programėlė padės aptikti nesklandumus ir greitai juos pašalinti.

Labai dažnai tenka skalbti nedidelį drabužių kiekį arba skirtingų rūšių audinius. Tokius darbus galima atlikti didele skalbykle, tačiau įsigydami LG FH4G1JCS2 skirtą priedą skirtą priedą – mini skalbyklę „LG TWINWash Mini F8K5XN3“ –sutaupysime daug laiko ir pinigų. Ji statoma įrenginio apačioje ir neužima papildomos vietos.

„TWINWash Mini“ turi iš viršaus įkraunamą 2 kg būgną su „DirectDrive“ varikliu. Ji puikiai tinka apatiniams ir vaikiškiems drabužiams, darbinei ir sportinei aprangai skalbti. LG mažylė aprūpinta tokio tipo skalbiniams pritaikytomis programomis. Ji tausoja mūsų drabužius, tarsi jie būtų skalbiami rankomis. Šio įrenginio priežiūrą labai palengvina „Tub Clean“ funkcija. Ji išvalo skalbyklę ir paruošia tolesniam darbui.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

LG FH4G1JCS2

LG FH4G1JCS2

Dviguba LG skalbyklė

30 kitos prekės kategorijoje
Product successfully added to the product comparison!